5 راه‌ها فورا شروع فروش لیلا اوتادی تلویزیون

5 راه‌ها فورا شروع فروش لیلا اوتادی تلویزیون

5 راه‌ها فورا شروع فروش لیلا اوتادی تلویزیون

Blog Article

این ترانه در سال ۱۳۵۳ (۱۹۷۴ میلادی) برای یادبود بازیهای آسیایی تهران با شعری از تورج نگهبان (و تصحیح نیر سینا) به همراه آهنگی از حشمت سنجری اجرا و ضبط شد. در سال ۱۳۵۳ ایرج جنتی عطایی بر روی ملودی بابک بیات کلام ترانهٔ «تپش» را مینویسد که توسط عارف اجرا میشود. اما پس از تصحیح شعر توسط نیر سینا -مسئول شورای شعر رادیو-، این ترانه مجدداً اجرا شد و با نام ای خدا (دنیا فقط دو روزه) پخش گردید. عارف ۹۹٪ به موفقیت این ترانه خوشبین بود اما با بیمهری «شورای ترانهٔ رادیو» مواجه شد و مجوز پخش از رادیو را نگرفت. همچنین لقب «مرد حنجره طلایی» برای عارف بر روی کاور صفحهٔ این ترانه درج شده بود. همچنین در آن زمان ترانهها به صورت استریو ضبط نمیشدند، ولی در تنظیم دوم با بهترین کیفیت ضبط شد. عارف در سال ۱۳۷۲ (۱۹۹۳ میلادی) مجدداً این ترانه را با تنظیم عبدی یمینی اجرا نمود. این ملودی در دههٔ ۶۰ میلادی توسط Panos Gavalas (آهنگساز و شاعر یونانی) ساخته و توسط Aris San (خوانندهٔ اسرائیلی) اجرا و منتشر شد که بسیار شهرت یافت. این ترانه دراواخر دههٔ ۴۰ به همراه «ارکستر دانشگاه تهران» (به سازندگی و رهبری فریدون شهبازیان) با شعری از اردلان سرفراز ضبط شد و به صورت صفحهٔ ۴۵ دور منتشر گشت.


خانواده لیلا اوتادی

هر چند که سیاوش قمیشی در دههٔ ۴۰ در گروهی به نام The Rables عضویت داشت، اما این سه ترانه جزو اولین قدمهای حرفهای او در موسیقی پاپ ایرانی میباشد. سیاوش ۱۳ ساله بود که خوانندهای به نام ضیا به او پیشنهاد داد تا بهعنوان نوازندهٔ گیتار با او که او هم گیتار میزد، همکاری کند. از دیگر دلایلش این بود که ایرج هم مثل جلیلوند جای همه میخواند و از طرف دیگر دستمزدش را هم زیاد کرده بود. فردین در «فیلم سلطان قلبها» برخلاف دیگر آثارش که ایرج به جایش میخواند و او لب میزد، در لیلا اوتادی قبل از جراحی این اثر عارف را جایگزین ایرج کرد. این ترانه از سوی خوانندگان مجله جوانان عنوان «بهترین ترانهٔ سال ۱۳۴۸» را کسب کرد و چند بار توسط خوانندگان دیگر با اسم «بید مجنون» منتشر شده است. این ترانه از سوی خوانندگان مجله جوانان عنوان «بهترین ترانهٔ سال ۱۳۴۸» را کسب کرد. دریاچهٔ نور از سوی خوانندگان مجلهٔ جوانان در «رتبهٔ دوم برترین ترانهٔ سال ۱۳۴۷» قرار گرفت که باعث شهرت و محبوبیت بیشتر عارف گردید. C on᠎te᠎nt h as ᠎be​en cre᠎ated  wi​th the he lp  of GSA C on tent Gen erator DE MO!


لیلا اوتادی و خواهرانش

آهنگهای آلبوم دوم، و بهخصوص خود آهنگ انار انار، که در اصل آهنگی بلوچی است، خیلی فراگیر شد و مورد استقبال قرار گرفت. «در مورد اجرای این ترانه توسط عارف کاملاً توافق داشتیم و جز او هیچکس را به عنوان خوانندهٔ جاز قبول ندارم… به همین جهت سعی و کوشش فراوان نمودم تا آهنگهای مورد علاقه خودم را بخوانم و سرآغاز این ترانهها «سوز و ساز» بود که با استقبال همگان مواجه شد. در تاریخ ۲۱ آذرماه ۱۳۹۱ این ترانه توسط عارف در اختیار بابک صحرایی قرار میگیرد تا در فضای مجازی منتشر شود. نخست قرار بود این کار را ابی بخواند ولی به دلیل سانسور این امر میسر نشد. اواخر سال ۴۹ یا ۵۰ شمسی که صفحهها ۴۵دور و دو روی بودند، اردلان سرفراز دو شعر «شاید بدونی» و «حالا خیلی دیره» را در اختیار آهنگساز جوانی به نام حسن شماعیزاده قرار میدهد تا بر روی آنها کار کند. در ابتدا قرار بود که این ترانه توسط رامش اجرا شود که مناسب صدای عارف تشخیص داده شد.


وی ابتدا به انگلستان و سپس به آمریکا مهاجرت کرد و فعالیت هنریاش را آنجا از سر گرفت. سیاوش قمیشی در مرداد ۱۳۹۷، نخستین ترانهٔ خود در همکاری با گوگوش با نام چهل سال را منتشر کرد. گوگوش تا سال ۱۳۷۹ در ایران ماند و سرفراز و شماعیزاده هرکدام به یک کشور مهاجرت کردند. همآوایی ترجیعبند این ترانه توسط حسن شماعیزاده انجام شده است. این ترانه سرودهای از منصور تهرانی با ملودی زیبایی از حسن شماعیزاده و تنظیم واروژان است که بر روی صفحهٔ۳۳ دور ضبط و منتشر شد. این ترانه سال ۱۳۵۰ توسط علیرضا طبایی سروده شد و با ملودی زیبایی از جمشید زندی و تنظیم منوچهر چشمآذر ضبط و منتشر شد. این ملودی ماندگار توسط انوشیروان روحانی بر روی کلام سادهای از محمدعلی شیرازی با تنظیم منوچهر چشمآذر در سال ۱۳۴۷ برای فیلمی به همین نام ساخته شد. پس از این فرزاد فرزین همکاری با خوانندگان دیگر را آغاز کرد و با مهدی مقدم، «مهدی مدرس»، «رضا صادقی» و «امید آمری» در قطعات پشت صحنه و هموطن آواز شد و قطعاتی را برای دیگر خوانندگان تنظیم کرد و در آلبوم «متاسفم» میکس و مسترینگ انجام داد و در این آلبوم به خوانندگی «محسن چاوشی» حضور افتخاری داشت. محبوبیت ستار در سن ۲۲ سالگی با خواندن ترانهٔ "خانهبهدوش" که بر اساس سریال خانهبهدوش (مراد برقی) به کارگردانی و بازیگری پرویز کاردان بود آغاز گشت.



هنگامی که شما این مقاله را دوست داشتید، مایل به اطلاعات بیشتری در رابطه با اینجا وب سایت خود باشید.

Report this page